ΑΡΘΡΑ

Αθήνα για την Ελλάδα 

Πλησιάζει για ακόμα μια φορά η ώρα της κάλπης. Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, καλούμεθα όλοι να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας. Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας, γι’ αυτό και πρέπει να πραγματοποιήσουμε το βήμα προς την κάλπη με σύνεση και αίσθημα ευθύνης.

Οι κομματικές παρωπίδες δεν έχουν θέση στη δημοκρατία, εφόσον πολώνουν και διχάζουν, παρά ενώνουν. Η «μαγεία» της δημοκρατίας έγκειται ακριβώς στην πολυφωνία, στον πλουραλισμό των απόψεων. Ας μην κλείνουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας, μένοντας προσκολλημένοι σε κάτι ήδη δοκιμασμένο, ατελέσφορο και παρωχημένο. Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές τοπικές αυτοδιοίκησης έχει ξεκινήσει.

Μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα πρόταση, που πάει κόντρα στο κομματικό κατεστημένο και ζητά την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών, είναι αυτή του Γιώργου Καραμπελιά, υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό «Αθήνα για την Ελλάδα».

Προκειμένου να μάθετε περισσότερα, να ακούσετε γνήσιους και ειλικρινείς ανθρώπους, να θέσετε τα ερωτήματά σας και να λάβετε απαντήσεις, σήμερα το απόγευμα στις 19:30 μ.μ., στην αίθουσα «Ρήγας Βελεστινλής», Ξενοφώντος 4, ο συνδυασμός Αθήνα για την Ελλάδα θα παρουσιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ας στηρίξουμε όλοι αυτό το δημοκρατικό εγχείρημα.

Related posts

Leave a Reply