Συνάντηση του δ με υποψηφίους για τις Ευρωεκλογές
ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση του δ με υποψηφίους για τις Ευρωεκλογές 

Το δ, ως ένα κίνημα πολιτών βγαλμένο από την ίδια την κοινωνία, αριθμεί πλέον περισσότερους από 12.000 υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός του είναι να κάνει την παρουσία του πιο ηχηρή και να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα των πολιτών – που οφείλονται στο αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα – μέσω 10 δημοκρατικών ιδεών «κοινής λογικής». Ιδέες που σχετίζονται με τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, τη διαβούλευση με τους πολίτες, και που αγωνίζεται να εμπεδώσει στη χώρα.

Για να καταστεί αυτό εφικτό, κινείται στη λογική προσέγγισης ανθρώπων που βρίσκονται σε θέσεις καίριες και μπορούν να επηρεάσουν το πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδας με τη φωνή τους, μα πρωτίστως με τα έργα τους.

Εν όψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης και Ευρωβουλής, έχουμε δεσμευτεί να πραγματοποιήσουμε επαφές με υποψήφιους Ευρωβουλευτές, οι οποίοι μέσω του κρίσιμου (και για τη χώρα μας) ρόλου που καλούνται να διαδραματίσουν δύνανται να γνωστοποιήσουν τις ιδέες μας όχι μόνο εντός Ελλάδος, αλλά και στην Ευρώπη εν συνόλω.

Τις τελευταίες εβδομάδες δρομολογούμε διαπροσωπικές συναντήσεις με υποψήφιους Ευρωβουλευτές, συζητάμε το δημοκρατικό μας εγχείρημα μαζί τους και φιλοδοξούμε να τους «συστρατεύσουμε» στον αγώνα μας.

Γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συναντηθούμε με όλους σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο, οι εθελοντές μας κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για το βέλτιστο.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, οι οποίοι συμμερίζονται το όραμά μας και τη δημοκρατική ιδεολογία, ενώ δείχνουν και πρόθυμοι να συνδράμουν, προωθώντας τις 10 ιδέες «κοινής λογικής» του δ σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι οι κάτωθι με αλφαβητική σειρά:

Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης – Λαϊκής Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής

Κωνσταντίνου Στέργιος – Κίνημα Αλλαγής

Μαλλιάς Αλέξανδρος – Νέα Δημοκρατία

Νασίκα Ζωή – Ένωση Κεντρώων

Σταλίδης Ανδρέας – Ελεύθερη Πατρίδα

Σταυρινούδη – Σόδη Μαρία – Ένωση Κεντρώων

Ταμουρίδης Νικόλαος – Ελεύθερη Πατρίδα

Τρακάκη Αγγελική – Ένωση Κεντρώων

Τριανταφυλλίδου Κλεοπάτρα – Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

Related posts

Leave a Reply