Το δέλτα είναι μια κινηματικού τύπου εκστρατεία, της οποίας κινητήριος δύναμη αποτελεί αποκλειστικά η συμμετοχή και η υποστήριξη των πολιτών. Ως υποστηρικτές ορίζονται όλοι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν δηλώσει την υποστήριξη τους στο δέλτα έχοντας μοιραστεί και επιβεβαιώσει τα προσωπικά τους στοιχεία. Όσο αυξάνονται οι υποστηρικτές τόσο κλιμακώνεται και η πίεση προς το πολιτικό σύστημα. Βοήθησε και εσύ ώστε να γίνουν οι αναγκαίες για όλους μας πολιτικές μεταρρυθμίσεις. Έχεις τη δύναμη!

Με εγγραφή: γίνε υποστηρικτής

Δήλωσε την υποστήριξη σου στο δέλτα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (τα στοιχεία σου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την επικοινωνία σου με το δέλτα).

Πρόοδος αριθμού υποστηρικτών

Με την αύξηση του αριθμού των υποστηρικτών αυξάνονται αντίστοιχα οι δράσεις και οι δεσμεύσεις μας, ενώ αυξάνεται και η δυναμική του δέλτα ώστε να προχωρήσει σε περαιτέρω βήματα πολιτικής πίεσης. Δες παρακάτω την πρόοδο της πολιτικής μας επανάστασης και συγκεκριμένα πόσοι υποστηρικτές (ποσοστιαία %) έχουν συγκεντρωθεί για την επίτευξη του κάθε μας στόχου.

Προσέγγιση βουλευτών και κομμάτων 100%
Προσέγγιση της Προέδρου της Δημοκρατίας 100%
Για τη δημιουργία διαφήμισης εθνικής εμβέλειας 60%
Για τη δημιουργία πολιτικού φορέα 40%

Με προώθηση στο Facebook

Υποστήριξε το δέλτα κάνοντας “like” (“μου αρέσει”) στην επίσημη σελίδα στο Facebook. Επιπλέον μπορείς να προσκαλέσεις τους φίλους σου να κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους “like”. Για περαιτέρω ενίσχυση των προσπαθειών μας κοινοποίησε απευθείας τον σύνδεσμο της σελίδας μας στο Facebook

Με συμμετοχή: γίνε εθελοντής

Οι εθελοντές αποτελούν την κινητήριο δύναμη του δέλτα. Κάθε εθελοντής ανήκει αυτόματα και σε μια μεγαλύτερη βαθμίδα εθελοντών βάσει του χρόνου που διαθέτει και της φύσης της εθελοντικής δράσης που προσφέρει στο δέλτα. Το δέλτα χρειάζεται την υποστήριξη όλων. Στείλε μήνυμα και πάρε μέρος στην πρώτη πανελλήνια πολιτική εκστρατεία και ζήσε στην καρδιά των εξελίξεων!

    Όνομα (required)

    Email (required)

    Θέμα

    Μήνυμα