ΑΡΘΡΑ

Ομάδα κομματικής αλήθειας 

Το παρόν αποτελεί μέρος σειράς άρθρων που δημοσιεύει το δ, για «ομάδες νέων» οι οποίες δρουν εντός και κατά της χώρας μας. Επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected] για να στείλεις και το δικό σου άρθρο.

Γράφει ο Σταύρος Καλεντερίδης

Στην πραγματικότητα, η «ομάδα αλήθειας» είναι ένα επίσημο κομματικό όργανο της ΝΔ. Αυτή είναι η αλήθεια. Παρ’ όλα αυτά, και με ύποπτο τρόπο, η εν λόγω ομάδα παρουσιάζεται ως ανεξάρτητη πολιτική οργάνωση εθελοντών η οποία εποπτεύει και καταγγέλλει την κυβέρνηση, δίχως να αναφέρεται πουθενά ο κομματικός φορέας που βρίσκεται από πίσω και την συντηρεί.

Πρόκειται βέβαια για μια ακόμα ομάδα η οποία παρουσιάζεται ως υπερκομματική, από τις τόσες άλλωστε που μαστίζουν το διαδίκτυο, και προπαγανδίζουν ανοιχτά κατά των κομματικών εχθρών τους. Η χώρα μας φαίνεται να έχει γεμίσει από «στρατευμένους ανεξάρτητους» οι οποίοι διαστρεβλώνουν την αλήθεια και αποπροσανατολίζουν. Με την άθλια δράση τους, προωθούν τον διχασμό και οδηγούν τους σκεπτόμενους πολίτες στην πολιτική απαξίωση και περιθωριοποίηση.

Συγκεκριμένα λοιπόν, η μπλε ομάδα κομματικής αλήθειας δημιουργήθηκε επί πρωθυπουργίας Σαμαρά για να προωθήσει την απεχθή κυβερνητική πολιτική, έχοντας ως δήθεν αφετηρία την ίδια την κοινωνία. Με άτιμο και δόλιο τρόπο παρουσιάστηκε ως άτυπη ομάδα φίλων και υποστηρικτών της ΝΔ, ενώ ήδραζε αρχικά στο Μαξίμου (παρά τω Πρωθυπουργώ) και κατόπιν εκθρόνισης τους, στα κεντρικά του κόμματος δίπλα από παράγοντες και διοργανωτές προεκλογικών πτήσεων τσάρτερ. Στελεχώθηκε δε από «φερέλπιδες» νέους του κομματικού σωλήνα, αμόρφωτα παραπαίδια στην πλειοψηφία, ικανά να αναπαράγουν συνθήματα και τσιτάτα του περασμένου πολιτικού αιώνα. Το μίσος που καλλιέργησαν, η δημαγωγία και η καταστροφολογία τους, ανέδειξε τελικά στην πολιτική ζωή της χώρας ό,τι πιο ανθελληνικό μπορούσε να υπάρξει. Σε αυτούς και μόνον αυτούς ανήκουν όλες οι ευθύνες.

Δεν εκπλήσσει κανέναν βέβαια το γεγονός πως οι νεολαίοι της κομματικής αλήθειας, εργάζονται στο κόμμα, χρηματοδοτούμενοι από τα έσοδα της ΝΔ, τα οποία προέρχονται από την επονείδιστη κρατική επιχορήγηση που τα κόμματα έχουν επιβάλλει στους πολίτες. Με δικά μας δηλαδή χρήματα, οι πληρωμένοι γαλάζιοι κονδυλοφόροι κατέστρεψαν τη χώρα ως κυβερνητικό παρακράτος και φιλοδοξούν τώρα να μας αποτελειώσουν ως δήθεν ανεξάρτητη πολιτική οργάνωση. Η κατάργησης της κρατικής επιχορήγησης διακρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ.

Ταυτόχρονα, δημιουργούνται και κάποιες εύλογες απορίες. Για παράδειγμα, ποιος ο λόγος να φιλοξενούν διαφημίσεις ιδιωτών στην ιστοσελίδα τους ενώ είναι εργαζόμενοι της ΝΔ; Άραγε τα κομματικά αυτά τέκνα θα αξιωθούν ποτέ να εργασθούν στη ζωή τους; Από τα υπουργεία, τις γραμματείες και τα γραφεία τύπου, στην προπαγάνδα και την λασπολογία, η ομάδα κομματικής αλήθειας είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει ως παράδειγμα για τους νέους σήμερα. Η νοοτροπία της προσκόλλησης στο κόμμα και του παρασιτισμού εις βάρος των κανονικών ανθρώπων της χώρας, θα τελειώσει όταν εκλείψουν όλες αυτές οι μπλε και κόκκινες ομαδούλες που τρομοκρατούν την κοινωνία. Τέλος λοιπόν στην κομματική επιχορήγηση για να ξεμπερδέψουμε με τους κομματικούς έμμισθους στρατούς ένθεν και εκείθεν του πολιτικού φάσματος.

Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της έχοντας τη νεολαία προσκυνημένη στους σηψαιμικούς γαλαζοαίματους της ΝΔ και διακινητή συντηρητικών και απαρχαιωμένων αντιλήψεων. Αντιθέτως, υπό αυτές τις συνθήκες, οι κομματικά ενταγμένοι νέοι, διεφθαρμένοι (με την καθαρή έννοια του όρου) έως το κόκαλο και μέχρι το μεδούλι, ξεπλένουν τα εγκλήματα της ΝΔ. Ας μην ξεχνάμε πως αυτή ήταν η ομάδα η οποία συγκάλυψε την γονυκλισία των σάπιων νεοδημοκρατικών ελίτ στα ξένα συμφέροντα και τη σύγχρονη υποδούλωση της χώρας μας. Αυτή είναι η ομάδα της παραπληροφόρησης, του μοντάζ, και της σύγχυσης της αλήθειας με την κομματική αλήθεια. Όλα αυτά βέβαια είναι βασικά στοιχεία του φαύλου πολιτικού συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή δεινή της κατάσταση.

Τέλος, αξίζει να ειπωθούν δυο λόγια για τους ιδεολογικούς τους πάτρωνες. Οι “μόνοι τους τα φάγανε”, αυτοί οι χρεωκοπημένοι βαρόνοι της ΝΔ,  αντί να είναι σήμερα υπόλογοι και υπόδικοι, τολμούν να μας κουνούν το δάχτυλο και να καταστρέφουν τους νέους. Αυτοί γαλούχησαν τη νέα γενιά πολιτικών κηφήνων που μας έρχεται, και τους έπλασαν πιο φθαρμένους και από τη σκουριά. Αυτοί, από το μίσος τους για τον απλό πολίτη, διέλυσαν την υγεία και την παιδεία στη χώρα για να τις αφανίσουν τώρα οι Ταλιμπάν της Συριζο-ιδεοληψίας.

Το δ, ως ανεξάρτητο κίνημα, μακριά από κόμματα και προκαταλήψεις, είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που μιλάει ελεύθερα για τη δημοκρατία και την αλήθεια, δίχως επιρροές από κανέναν πολιτευτή ή παλαιοκομματικό στέλεχος, απελευθερωμένο από μικροπολιτικά στεγανά και κομματικά αφεντικά. Η αλήθεια δεν μπορεί ποτέ να βρεθεί στα υπόγεια των κεντρικών των κομμάτων. Μόνο οι ελεύθεροι και πραγματικά ανένταχτοι πολίτες μπορούν να την εκφράσουν και να την υποστηρίξουν με θέρμη και παρρησία.  

Μάθε περισσότερα και πάρε μέρος στο δ: www.todelta.gr

Related posts

Leave a Reply