ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Κατερίνα Μετιτανίδου

Πολιτικός επιστημών – Διεθνολόγος

 

H χώρα μας έχει πέσει σε τέλμα και η ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό. Για όλα αυτά φταίει η δομή του ίδιου του πολιτικού συστήματος, το οποίο είναι άκρως αντιδημοκρατικό, αναξιοκρατικό και εχθρικό προς την ουσιαστική και δημιουργική συμμετοχή του Έλληνα πολίτη στις πολιτικές αποφάσεις που τον αφορούν.

Κάποιοι μπορεί να αποφανθούν ότι δεν υπάρχει το τέλειο πολιτικό σύστημα, παρόλα αυτά στην Ελλάδα η παθογένεια αυτού του συστήματος είναι βαριάς μορφής.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, είναι επιτακτική η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, για μία πραγματική αλλαγή η οποία θα προέρχεται από τους ίδιους τους πολίτες. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η πολιτική εκστρατεία το “δ”. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία νέων που έχει ως στόχο την αλλαγή της πολιτικής στη χώρα μέσω 10 ιδεών κοινής λογικής που σχετίζονται με τη δημοκρατία και την αξιοκρατία.

Δεν πρόκειται για πολιτικό κόμμα, αλλά για μία υπερκομματική προσπάθεια που στηρίζεται στην υποστήριξη και την συμμετοχή των πολιτών.

Ουσιαστικά, το “δ” είναι μία πολιτική επανάσταση που θα οδηγήσει στην επίλυση των προβλημάτων στη χώρα μας.

Εξάλλου στο σημείο που έχουμε φτάσει, δεν αρκεί μόνο η συζήτηση της πολιτικής καθημερινότητας και η έκφραση παραπόνων, αλλά η δράση.

Και όταν αυτή προέρχεται από νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μένουν απαθείς αλλά επιθυμούν να κάνουν τις γνώσεις και τις ιδέες τους πράξη, τότε η σημασία της εκστρατείας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Η παρουσίαση του “δ” θα γίνει την Παρασκευή. 14 Οκτωβρίου 2016. στις 19:00, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το νέο και καινοτόμο εγχείρημα, αλλά και όσοι επιθυμούν να δουν μία πραγματική αλλαγή στη χώρα και να συμμετάσχουν ενεργά στην υλοποίηση αυτού του σκοπού.

Related posts

Leave a Reply