Οι επαφές των εθελοντών του δ με τους βουλευτές
ΑΡΘΡΑ

Οι επαφές των εθελοντών του δ με τους βουλευτές 

Το κίνημα δέλτα πολιτική επανάσταση σας ενημερώνει ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία προσέγγισης των βουλευτών, ως όφειλε, υλοποιώντας έτσι το πρώτο βήμα της στρατηγικής του.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν λόγω συνθηκών παρέτειναν την όλη διαδικασία, της οποίας δυστυχώς τα αποτελέσματα ήτραν άκρως απογοητευτικά, και ταυτόχρονα αποδεικτικά, της κατάπτωσης του πολιτικού συστήματος της χώρας μας. Εν πολλοίς, αναμενόμενα.

Συγκεκριμένα, ουδείς εκ των βουλευτών επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον να πραγματοποιήσει συνάντηση με το δέλτα, ούτως ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για την αποστολή του κινήματος και την προώθηση των 10 ιδεών, που έχουν ως αντικειμενικό σκοπό την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Ταυτόχρονα, κάποιοι εκ των βουλευτών, εξετάζοντας προφανώς τον ενημερωτικό φάκελο που τους επιδώσαμε, μας απάντησαν πως δεν ενδιαφέρονται και πως μάλιστα δεν πιστεύουν στην αξία και τη χρησιμότητα των ιδεών για την επαναλειτουργία της δημοκρατίας στην Ελλάδα! Εννοώντας βέβαια, πως δεν τους ενδιαφέρει η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, η κατάργηση του νόμου περί (μη) ευθύνης υπουργών, κτλ…

Ξεπερνώντας λοιπόν τη μισόδημη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά που επέδειξε σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του κοινοβουλίου, και δίχως να πτοούμαστε, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στο επόμενό μας βήμα, το οποίο αφορά τη συνάντησή μας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως βεβαίως δεσμευόμαστε ενώπιον των υποστηρικτών μας.

Ως εκ τούτου, θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, στην οποία ελπίζουμε πως το δημοκρατικό μας μήνυμα θα τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης. Για το καλό της κοινωνίας και των πολιτών.

Εκ των εθελοντών του κινήματος δέλτα – πολιτική επανάσταση

Related posts

Leave a Reply