Ο 1ος στόχος επετεύχθη
ΑΡΘΡΑ

Ο 1ος στόχος επετεύχθη 

Το “δέλτα” ξεπέρασε τους 6.000 υποστηρικτές! Συνεπώς, ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη!

Η ομάδα του “δέλτα” θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την υποστήριξη  και την συμμετοχή σας. Ως εκστρατεία κινηματικού τύπου δεν θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την ενεργή συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών. Θεωρούμε ότι ο αριθμός των υποστηρικτών είναι αρκετά αντιπροσωπευτικός ώστε να αναλάβουμε περαιτέρω δράση και έχουμε ήδη σκιαγραφήσει το επόμενο βήμα:

1. Θα ξεκινήσει λοιπόν, η προσέγγιση των βουλευτών μέσω συνάντησης με εκπροσώπους του “δέλτα” όπου θα γίνεται παρουσίαση της εκστρατείας αλλά και των 10 ιδεών κοινής λογικής.

2. Η διαδικασία θα διέπεται από πλήρη διαφάνεια, δηλαδή θα γίνεται καταγραφή και κοινοποίηση των ονομάτων των βουλευτών με τους οποίους πραγματοποιήθηκε συνάντηση καθώς και των λεγομένων τους.

3. Αν κάποιος βουλευτής αρνηθεί να δεχθεί την ομάδα του “δέλτα”, τότε το όνομα του και ο λόγος άρνησης θα γνωστοποιείται στους υποστηρικτές μας.

4. Σκοπός των συναντήσεων είναι να ασκηθεί πίεση και να καταστεί σαφές στους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών στην ελληνική Βουλή, ότι πρέπει να λογοδοτούν στους Έλληνες πολίτες για τις πράξεις τους, ήτοι η σημερινή κατάσταση ασυδοσίας πρέπει να εξαλειφθεί.

5. Επιπροσθέτως, το “δέλτα” θα ενημερώνει συνεχώς και αδιαλείπτως τους υποστηρικτές του για την πορεία των συναντήσεων και των συζητήσεων.

Για ακόμη μία φορά σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Αποτελείτε αναμφίβολα την κινητήριο δύναμη μας και μόνο έτσι μπορούμε να  συνεχίσουμε και να εντατικοποιήσουμε τις δράσεις μας προς την ανάδειξη της Δημοκρατίας.

Related posts

Leave a Reply